Laboratori social de creativitat tecnològica al món rural
Què hem fet l’últim dia en el taller de la Banca electrònica?

Què hem fet l’últim dia en el taller de la Banca electrònica?

El dijous, 11 d'abril, va ser la segona i última sessió del taller sobre Banca Electrònica. En aquesta sessió cada participant escollia si volia practicar amb l'aplicació mòbil de Cajamar o la del BBVA.

Els participant en el grup de l'aplicació BBVA vam aprendre a utilitzar l’aplicació mòbil de BBVA, a la qual vam veure com configurar la nostra seguretat i privacitat.

També vam aprendre a fer una sèrie de gestions amb el nostre compte, com ara, fer transferències, recarregar el mòbil i generar certificats.

A continuació vam contractar una targeta virtual i vam aprendre com carregar-la des del nostre compte.

Després vam veure opcions que ens dóna l’aplicació per fer gestions amb les targetes

Així doncs, vam aprendre a modificar els límits per treure diners o fer compres al dia. Limitar l’operativa de les targetes ens permet gestionar com volem operar amb les nostres targetes a l’Estat o a l’estranger. També hem après a carregar una targeta des d’una altra targeta o carregar el mòbil. Així mateix, també hem après a descarregar una targeta.

Tot seguit, hem vist com podem gestionar els nostres rebuts.

Teniu a la vostra disposició la presentació sobre com usar l’aplicació mòbil de BBVA, la podeu consultar sempre que ho necessiteu.

Per altra banda, els participants que no estaven interessats en aprendre fer servir l’aplicació de BBVA, van estar practicant tot el que vam aprendre la sessió anterior sobre l’aplicació mòbil de Cajamar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.