Laboratori social de creativitat tecnològica al món rural
Què hem fet al taller Banca electrònica?

Què hem fet al taller Banca electrònica?

A la primera sessió del taller sobre banca electrònica  ha vingut un representant de Cajamar a explicar-nos una sèrie de pautes de seguretat que ens asseguren que operem de forma segura a la banca electrònica.

Ens hem descarregat l’aplicació de Cajamar i hem vist com podem triar amb quin producte, dels que tenim contractats, volem operar (el compte corrent, la targeta de dèbit, etc.).

Després hem vist com, a l’hora de realitzar qualsevol operació, sempre ens demanaran un codi que ens envien amb un SMS al mòbil, d’aquesta manera, l’operació és molt més segura.

A continuació hem vist com fer una transferència o un traspàs de diners a un altre dels nostres comptes.

Hem conegut com usar la firma digital a l’aplicació i els avantatges que això ens aporta.

Hem vist com pagar rebuts no domiciliats i com domiciliar-los.

Hem conegut que per pagar tributs hem de fer-ho a través de l’ordinador o del caixer i que no es pot fer a través de l’aplicació mòbil.

La bústia o i-bústia és una manera còmoda de rebre totes les notificacions del banc i una manera molt eficaç d’estalviar paper, a més a més, podem treure còpies de rebuts des  d’aquesta bústia i inclús compartir-los per correu electrònic si ens els demanen des d’alguna Administració.

Hem conegut la targeta digital, la qual és molt recomanable a l’hora de fer compres en línia.

La configuració de les nostres targetes, així com activar-les o desactivar-les cada vegada que ho necessitem, també és molt fàcil de fer des de l’aplicació. Així mateix, també és fàcil i molt útil canviar els límits dels diners que podem treure del caixer al dia o els diners que podem gastar comprant a la targeta.

El dia vinent practicarem aquestes operacions i tràmits i també mirarem com es fan aquestes mateixes gestions a l’aplicació mòbil del BBVA. 

Si no has pogut venir a la primera sessió encara estàs a temps de conèixer la banca electrònica. Vine el proper dijous, 11 d'abril, a les 18'30h al PenyaLab.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.