Laboratori social de creativitat tecnològica al món rural
El projecte Joves 3.0 PenyaLab seleccionat per al Rural Experiment III

El projecte Joves 3.0 PenyaLab seleccionat per al Rural Experimenta III

RURAL EXPERIMENTA és una iniciativa en col·laboració entre el Ministeri de Cultura i Esport i Medialab Prado que consisteix en un taller per al disseny col·laboratiu de projectes d'experimentació i innovació en el medi rural. Des de PenyaLab es va presentar el projecte Espai Jove 3.0, sent un dels projectes seleccionats.

En un taller de cinc dies PenyaLab tindrà l'oportunitat de dissenyar col·laborativament el seu projecte Espai Jove 3.0. El projecte es dissenyarà i prototiparà en comú amb un grup de col·laboradors/es que vulguin participar en el desenvolupament de la proposta, a més de amb l'ajuda d'assessoria i assistència dels equips de mentoria -que s'encarregaran d'assessorar, donar suport i fer el seguiment del projecte- i mediació -que s'ocuparà de connectar el projecte amb el territori i les seves comunitats-.

El taller estarà orientat a el disseny de noves idees, processos, tecnologies, objectes, instal·lacions o plataformes que explorin formes d'experimentació i innovació ciutadana en el context rural o siguin susceptibles d'aplicació en ell, que es desenvolupin mitjançant metodologies i dinàmiques de treball pròpies del' "fes-ho tu mateix" i "fes-ho amb altres", que generin xarxes de col·laboració i coneixement, que utilitzin mitjans digitals i / o rescatin i reciclin tècniques o coneixements tradicionals per assolir els seus objectius.

La tercera edició de RURAL EXPERIMENTA tindrà lloc a Vilafranca (Castelló) com a seu principal i l'Espluga de Francolí (Tarragona) com a seu ampliada i compta amb la coorganització de el Programa d'Extensió Universitària - PEU de la Universitat Jaume I i la Diputació de Castelló , la Fundació Carulla - Museu de la Vida Rural, la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Vilafranca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.