Laboratori social de creativitat tecnològica al món rural

Qui som?

LES IMPULSORES

3 dones, emprenedores, amb esperit comunitari i formació socio-tecnològica.

EL PROJECTE

PenyaLab neix com a una associació sense ànim de lucre la qual posa a disposició de la ciutadania un espai obert a la creació i l’intercanvi. L’objectiu de PenyaLab és explorar els valors socials i educatius de la fabricació digital i crear vincles entre el món digital i les persones que viuen al món rural.

LA COMUNITAT

Amb el pas del temps, PenyaLab s’ha convertit en una Comunitat d’aprenentatge, la qual té com a eix principal la capacitació i la creació digital. Aquesta comunitat la formen totes les persones grans i petites que habiten el PenyaLab com a punt de trobada Maker i que gaudeixen dels seus recursos materials, tecnològics i humans.

"La creativitat és la intel·ligència divertint-se" (Albert Einstein)

LA NOSTRA VISIÓ

PenyaLab, promotora d’una Societat del Coneixement inclusiva, potencia l’apropiació, per part de les persones, de les TIC i les seves potencialitats, fomenta la innovació social i la creativitat tecnològica, el coneixement compartit i la creació de sinergies que afavoreixin la creació de xarxes.

MISSIÓ

Potenciar l’accés a les TIC i el seu apoderament per part de tots els col·lectius de la societat.

Impulsar la innovació educativa i enfortir els vincles comunitaris.

Crear sinergies entre la ciutadania, el teixit emprenedor i les administracions educatives i públiques.

Promoure i desenvolupar tota mena d’accions formatives de capacitació digital apropant al gran públic les últimes innovacions tecnològiques.

Facilitar el desenvolupament de projectes de creació tecnològica els quals transformin l’entorn més proper i contribueixin al seu desenvolupament.

Els nostres Valors