Laboratori social de creativitat tecnològica al món rural
Cursos d’alfabetització digital

Cursos d’alfabetització digital

Des del PenyaLab organitzem cursos de formació adreçats a tota la població, però sobretot a persones aturades que volen millorar la seua competència digital i disposar de més oportunitats a l’hora d’accedir al món laboral, així com a  persones grans excloses digitalment, és a dir, persones amb molt poca competència digital, cosa que provoca que no puguen gaudir de les oportunitats comunicatives, educatives, participatives i creatives que ofereixen les TIC.

Objectius

  1. Oferir formació digital a la ciutadania.
  2. Contribuir a disminuir l’escletxa digital al món rural
  3. Proporcionar eines i competències digitals per millorar l’ocupabilitat de les persones aturades.
  4. Contribuir a combatre l’exclusió digital de persones grans, una nova forma d’exclusió social.

Modalitat educativa

La modalitat educativa de l’hora de suport tecnològic és presencial, però tots els materials i recursos es pengen a l’aula virtual del PenyaLab o a la seva web, i poden accedir-hi qualsevol persona en qualsevol moment. A més, les xerrades són emeses via streaming i queden penjades al canal de YouTube del PenyaLab.

Metodologia

La metodologia es basa en l’aprenentatge per projectes, en el learning by doing, en l’aprenentatge col·laboratiu i cooperatiu, a la vegada que potencia l’autoaprenentatge i en un ús creatiu de la tecnologia, tot aprofitant per a fer xarxa comunitària.

Destinataris

Població jove i adulta de la província de Castelló amb situació d’atur, que volen millorar la seua ocupabilitat o la seua competència digital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.