Laboratori social de creativitat tecnològica al món rural
PenyaLab participa a la Setmana Europea de la robòtica 2019

PenyaLab participa a la Setmana Europea de la robòtica 2019

Del 15 al 24 de novembre, en motiu de la setmana Europea de la Robòtica, el PenyaLab organitza diferents activitats.

La Setmana Europea de la Robòtica (ERW en les seves sigles en anglès) és una activitat promoguda per l'associació europea EuRobotics. Durant aquesta setmana, per diferents indrets d'Europa, es duen a terme tot tipus d'activitats, posant en relleu la creixent importància de la robòtica en nombroses àrees d'aplicació.

És el moment de mostrar el que és la robòtica i, per això, des del PenyaLab hem organitzat diferents activitats que es duran a terme entre el 18 i el 22 de novembre de 2019.

PenyaLab participa a la Setmana Europea de la robòtica 2019

De-construcció robòtica amb mBot

Activitat adreçada a persones adultes per mitjà de la qual els participants realitzaran el desmuntatge, muntatge i programació d'un robot mBot. Una vegada reconstruït el robot, els assistents participaran en una cursa d'obstacles, intentant conduir el seu robot usant un comandament a distància.

Aquesta activitat es durà a terme a l'espai ArduinoLab (dilluns, 18 de novembre, de 17'00 a 18'30h) i durant el FamilyBot (dijous, 21 de novembre, de 16'30 a 17'30h).

Robòtica intergeneracional

Les xiquetes i xiquet participants al RobotArt conviden a persones de la tercera (avis, àvies, veïns, veïnes,...) a venir al PenyaLab i experimentar, conjuntament, amb els diferents robots i dispositius disponibles al PenyaLab.

Aquesta activitat es durà a terme el dijous, 21 de novembre, de 18'30 a 19'30h.

Construeix un circuit de carreres de llum

Activitat adreçada a joves majors de 12 anys. Els participants construiran una LED Race amb Arduino. Una vegada muntat el circuit, es duran a terme tot tipus de competicions entre els participants.

Aquesta activitat es durà a terme a l'Espai Jove PenyaLab  el divendres, 22 de novembre, de 18'00 a 19'30h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.