Laboratori social de creativitat tecnològica al món rural
PenyaLab al VII Encuentro Cultura y Ciudadanía

PenyaLab al VII Encuentro Cultura y Ciudadanía

Durant els dies 13, 14 i 15 d'octubre a Tabakalera Donostia, ha tingut lloc el VII ENCUENTRO CULTURA I CIUDADANIA amb el lema "Cultura postcovid: 25 retos" promogut pel Ministeri de Cultura i Esport.

La trobada van ser tres intenses jornades de treball, aprenentatges i intercanvis amb diferents formats els quals inclouen diàlegs amb agents culturals i creadores, presentacions de projectes, tallers, espais d'exposició i de networking, performances i accions artístiques, música i cinema.

El dia 14 PenyaLab (Vistabella del Maestrat), La Digitalizadora (Sevilla) i Mercè (Barcelona) van ser els projectes que es van presentar amb el tema Democràcia digital/Sobirania tecnològica. La presentació va ser moderada per Rafael Sanz, coordinador del programa Cultura y Ciudadania del Ministeri de Cultura i Esports.

Els tres projectes han presentat unes experiències que ens poden ajudar a imaginar i formular propostes de futur envers un dels temes clau de la trobada, quines propostes caben envers les desigualtats, biaixos, bretxes i riscos que imposa la revolució digital que vivim.

En el següent vídeo podeu veure la taula rodona i la intervenció de PenyaLab (minut 23:00).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.