Laberints en línia

Laberints en línia

Escolliu un laberint i, usant les fletxes del teclat, aconseguiu trobar la sortida.
    10 minuts
   Fàcil

Necessitaràs:

  • Un ordinador o un dispositiu mòbil
  • Connexió a internet

Com jugar?

Jugueu per parelles. Per torns, comença un membre de la parella el qual ha d'escollir una tecla (amunt, avall, dreta, esquerra) i pitjar-la fins que topi amb una pared. Cada cop que es pitja una tecla (s'hagi mogut el personatge o no), es compta 1 moviment i és el torn de l'altre jugador. Ambdós jugadors han d'aconseguir sortir del laberint amb els mínims moviments possibles.

Per què jugar?

Una de les accions que fan els robots és desplaçar-se tot fent recorreguts. Van d'un lloc a un altre. Això, que en principi pot semblar poca cosa, a l'hora de programar el robot, requereix de certes habilitats. Cal que l'infant tingui clar cap a quina direcció està enfocat el robot i cap a quina direcció hauria de girar per a poder avançar.

El joc 'Laberints en línia' posa a l'infant, permanentment, en una situació problemàtica en quant cada vegada que s'ha d'efectuar un gir, el jugador/a ha de ser capaç de prendre consciència dels diferents punts de vista dels objectes, posant a prova les seves habilitats d'orientació espacial.

Què més fer?

Altres activitats que podeu realitzar relacionades amb l'orientació espacial:

  • Jugar amb l'App Code Karts per Android o per iOS

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada