Laboratori social de creativitat tecnològica al món rural
Inscripcions curs ‘Facebook + Gmail = Àlbum de fotos de Vistabella’

Curs ‘Facebook + Gmail = Àlbum de fotos de Vistabella’

Inscripcions curs ‘Facebook + Gmail = Àlbum de fotos de Vistabella’

Informació:

Lloc: PenyaLab (C/ Raval del Loreto, 26 baixos)

Inscripcions: 12, 19 i 26 de novembre de 2018 de 18'00h a 19'00h

Dates del curs: 4, 11, 13, 18 i 20 de desembre de 2018

Hora: de 18:30h a 20'00h

Preu: Curs gratuït

El curs ‘Facebook + Gmail = Àlbum de fotos de Vistabella’ s’enmarca dins l’Itinerari de Comunicació i interacció comunitària a la xarxa del programa formatiu del PenyaLab. 

El curs ‘Facebook + Gmail = Àlbum de fotos de Vistabella va destinat a persones adultes que volen introduir-se en la comunicació per mitjà de les xarxes socials (grups de Facebook) i el correu electrònic (Gmail), amb la finalitat d’aprendre a crear productes digitals (Collage de fotos i GIF), compartir-los, i interactuar amb persones d’interessos i aficions comunes.

El curs s’estructura en 5 mòduls:

Mòdul 1: ESPAIS COMPARTITS EN LÍNIA: Els participants descobriran com la xarxa els ofereix diferents oportunitats per trobar, comunicar-se i compartir informació amb persones que tenen interessos comuns. Usarem els grups de Facebook com a espai comunitari d’interessos i aficions compartides i com a espai d’ensenyament-aprenentatge.

Mòdul 2: CREAR, COMPARTIR I GESTIONAR INFORMACIÓ A INTERNET: : Tothom pot ser un/a creador/a. En aquest mòdul els participants descobriran com crear productes digitals, i gestionar-los i compartir-los a la xarxa. Obtindrem fotografies amb el mòbil, ja sigui per mitjà de la càmera dels dispositiu o usant l'escànner (app PhotoScan), i crearem productes digitals (Collage de fotos i GIF) per tal de compartir-los a la xarxa (grup de FacebookGmail).

Mòdul 3: SEGURETAT I PRIVACITAT A LES XARXES: En aquest mòdul els participants descobriran bones i males pràctiques a la xarxa. Cal protegir la nostra privacitat i ser conscients del control que empreses com Google i Facebook exerceixen sobre les nostres dades. Identificarem bones i males pràctiques de la comunicació a la xarxa i configurarem la privacitat i seguretat del nostre Facebook.

Mòdul 4: COMUNICACIÓ I INTERACCIÓ A LA XARXA: En aquest mòdul els participants descobriran diferents maneres d’interactuar en diferents espais compartits de la xarxa. Ens iniciarem en el correu electrònic (llegir, escriure, enviar, re-enviar, respondre, respondre a tots i adjuntar arxius (GIF)) usant Gmail.

Mòdul 5: INNOVACIÓ I ÚS DE LA TECNOLOGIA DIGITAL DE FORMA CREATIVA: En aquest mòdul els participants presentaran a la resta de membres del grup els productes digitals elaborats en els curs. És moment de parar compte de com hem après al llarg del curs (metodologia), avaluar tots els coneixements adquirits i detectar les necessitats formatives futures (a curt, mig i llarg termini). 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.