Laboratori social de creativitat tecnològica al món rural
Diari d’un espanta senglars – 6

Diari d’un espanta senglars – 6

Seguim avançant en el projecte 'Construeix-te un espanta senglars' que es duu a terme dins l'espai ArduinoLab del PenyaLab. Durant aquesta trobada hem imprès amb la impressora 3D.

Què hem imprès amb la impressora 3D?

A l'espai del PenyaLab disposem d'una impressora 3D la qual ens hem muntat nosaltres mateixes. Una de les coses que necessitarem per al nostre espanta senglars són diferents sensors, els quals, com que estaran a la intempèrie, necessiten algun tipus de protecció. Una de les idees que va sorgir en l'última trobada va ser dissenyar una peça a mida i imprimir-la amb la impressora 3D per tal de veure si ens podria ser útil. Així doncs, en aquest últim dia hem imprès aquesta peça.

El primer que ha fet l'equip PenyaLab ha estat dissenyar la peça. Per a fer-ho hem utilitzat el programa Thinkercad.

Una vegada dissenyat el model l'imprimim amb la impressora 3D. Per a fer la impressió hem usat un filament de tipus PLA de color blanc.

Una vegada imprès tot el model aquest quedarà com es mostra a la imatge

Següents accions

Actualment estem esperant que ens arribi la comanda de material que hem realitzat des del PenyaLab.

A la vegada, quedem a l'espera que alguns participants investiguin sobre la possibilitat de trobar un cable coaxial d'exterior econòmic.

Recordeu, si esteu interessats en crear-vos el vostre prototip d'espanta senglars, podeu venir al PenyaLab cada dilluns de 17'30 a 18'30h. ArduinoLab és un espai obert on cadascú desenvolupa les seves idees i creacions al seu propi ritme, per tant si no has pogut venir a les primeres trobades, no ho dubtis i vine el proper dia al PenyaLab.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.