Laboratori social de creativitat tecnològica al món rural
Arduino Starter kit

Arduino Starter kit

Arduino Starter kit

Al PenyaLab podeu trobar un kit d’Arduino per a principiants. En aquest kit trobareu tot el que necessiten per aprendre els fonaments de l’electrònica, la codificació i la programació. Amb aquest kit podreu crear més d’una dotzena de projectes, cadascun dels quals compta amb tutorials detallats que trobareu en el llibre de Projectes.

Què és Arduino?

Arduino és una plataforma que es compon de dues parts: el programari i el maquinari. Podeu crear circuits a partir dels projectes que us poposa el propi kit, des del més simple fins a un poc més complexos. Podeu construir qualsevol cosa des d’un circuit que encengui una llum amb un polsador fins a qualsevol cosa que publiqui un missatge d’estat al vostre compte de Facebook quan algú obri una caixa secreta que teniu a casa. Els ordinadors fan un bon treball per comunicar-se amb nosaltres i amb altres equips, però Arduino va un pas més enllà, tenint sensors que poden dir-los el que passa al seu voltant.

En resum, Arduino és una computadora que veu, sent i entén coses. La bona notícia és que Arduino és molt assequible i el podeu programar fàcilment per fer el que vulgueu.

Els projectes

L’Arduino Starter Kit inclou un Llibre de Projectes que conté totes les instruccions necessàries per crear 15 projectes diferents. El primer projecte us presenta els aspectes bàsics de cada part i l’eina. A partir d’aquí, es fa més interessant amb projectes que us permeten dissenyar un tauler de control d’una nau espacial, un Love-o-meter, una làmpada de barreja de colors, un instrument musical que podeu reproduir amb només agitar les mans i un teclat, entre d’altres.

Altres projectes inclouen:

  • Un rellotge de sorra digital que s’il·lumina
  • Una roda dentada motoritzada
  • Una bola de vidre que respon a les vostres consultes
  • Un bloqueig que pots desbloquejar tocant un codi secret
  • Una làmpada que respon al teu toc
  • Un projecte que us permet controlar el vostre ordinador d’escriptori o portàtil amb l’Arduino
  • Botons de hacking que poden controlar diferents dispositius

El llibre del projecte es presenta en diferents idiomes, incloent anglès, xinès, italià, francès, espanyol, alemany, japonès i coreà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.